Valoarea pieței globale a antibioticelor a fost evaluată la 40,7 miliarde USD în 2020, iar pentru perioada 2021-2028 se estimează o creștere a ratei de creștere anuală compusă (CAGR) de 4,5%. Creșterea incidenței bolilor infecțioase și legislația guvernamentală sunt principalii factori care contribuie la dezvoltarea acestei piețe. 

Acest raport de cercetare a pieței antibioticelor urmărește toate evoluțiile și inovațiile recente. Oferă date și recomandări pentru a depăși provocările și obstacolele viitoare din domeniu.

Studiul recent privind piața antibioticelor include un rezumat informativ al perspectivelor și alți parametri critici pentru firmele care doresc să obțină creșteri puternice ale profiturilor în perioada 2022-2028. În plus, încearcă să ofere răspunsuri precise pentru a reduce impactul anumitor probleme care pot apărea, permițând astfel un proces decizional de înaltă calitate.

Potrivit experților în cercetare, se preconizează că piața va înregistra o rată de creștere anuală compusă (Compound Annual Growth Rate – CAGR) substanțială, până la sfârșitul perioadei stabilite.

 

Citiți materialul integral pe platforma specializată AntibioticeleMileniului3