Un nou studiu de cercetare privind piața dispozitivelor medicale utilizate în nefrologie, cuprinde perspectiva globală și prognoza pentru perioada 2022-2030, împreună cu informații detaliate și analiza principalelor companii de pe piață.

Studiul oferă o analiză cuprinzătoare, care include: definiții clare ale pieței, clasificări, procese de fabricație, structura costurilor, politici și planuri de dezvoltare.

Dimensiunea pieței globale a dispozitivelor medicale utilizate în nefrologie a fost evaluată la 12 miliarde de dolari în 2018 și este de așteptat să ajungă la peste 16 miliarde de dolari până în 2026, înregistrând un CAGR de 4,0% pentru perioada 2019 – 2026.

Afecțiunile renale, precum: insuficiența renală, nefrita interstițială, boala cronică de rinichi și altele, provoacă funcții anormale ale rinichilor, care pot fi fatale. Prin urmare, dispozitivele nefrologice, cum ar fi aparatul de dializă și litotritorul sunt folosite pe scară largă pentru tratamentul eficient al acestor afecțiuni. În plus, aceste dispozitive îndeplinesc diverse funcții în tratamentul afecțiunilor nefrologice. De exemplu, pacienții cu insuficiență renală folosesc dispositive precum aparatele de dializă (acestea filtrează substanțele dizolvate, toxinele și apa din sânge).

 

Citiți articolul complet pe portalul specializat Nefrologia.ro