Schimbări în strategia organizațională la Unilever, care o anunță pe Ramona Pârvescu Head of Unilever din România începând cu luna octombrie 2022. Odată cu numirea în funcția de Head of Unilever România, Ramona Pârvescu continuă și în funcția de Head of Customer Development pentru Unilever din Europa Centrală și de Sud, într-un dublu rol.

„Echipa Unilever din South Central Europe este echipa mea de suflet, în care am făcut primii pași în cadrul companiei. Este o adevărată provocare și, bineînțeles, o bucurie să pot reprezenta Unilever România, un business cu o moștenire aparte, cu o echipă extraordinar de puternică și cu un potențial uriaș”, spune Ramona Pârvescu, Head of Romania and Head of South Central Europe Customer Development.

Aceasta adaugă: „Cel mai important obiectiv al meu este să rămân, în continuare, aproape de colegi și, împreună, să coordonăm operațiunile pentru cele 5 divizii, să răspundem nevoilor consumatorilor. Prin brandurile și produsele noaste, să ducem mai departe tradiția de a face bine în viețile românilor, să aducem schimbări pozitive în societate, continuând să construim moștenirea unei companii care s-a dezvoltat de-a lungul timpului cu integritate, pasiune și mândrie.”

Ramona Pârvescu s-a alăturat echipei Unilever în urmă cu 15 ani și a ocupat, de-a lungul timpului, roluri-cheie în divizia de Customer Marketing and Development, dobândind inclusiv experiență internațională în biroul Unilever din Olanda.

Începând cu 2018, din biroul din București, Ramona Pârvescu, alături de o echipă de peste 100 de oameni, răspunde nevoilor consumatorilor cu promisiunea produselor și brandurilor Unilever de a continua Tradiția de a face bine în cele cinci piețe în care operează Unilever din Europa Centrală și de Sud (România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Republica Moldova), iar din luna octombrie a preluat și businessul Unilever din România.

Ramona Pârvescu preia coordonarea businessului local de la Andrew Kennedy. Acesta conduce pentru Unilever businessul din Europa Centrală și de Sud, precum și din Europa de Sud-Est, dar va prelua și conducerea categoriei Personal Care în Europa de Est.