NN Asigurări de Viață anunță numirea Ramonei Livinți în rolul de Director Executiv Financiar. Ramona îl succede pe Gerke Witteveen, care a devenit CEO al NN Pensii SAFPAP S.A.

Ramona Livinți are o experiență vastă de peste 16 ani în industria financiară, atât în domeniul asigurărilor, cât și în audit și consultanță. De-a lungul carierei, ea a evoluat în roluri de control financiar în societăți de asigurări, precum și sectorul bancar, și s-a alăturat NN Asigurări de Viață în 2020 în rolul de Controlling Director.

La NN, Ramona Livinți a contribuit la atingerea principalilor indicatori strategici de performanță și a sprijinit echipa executivă de management în procesele decizionale și în dezvoltarea strategiei pe termen lung. Totodată, a avut un rol activ în transformarea digitală a societății și în construirea unei echipe puternice, contribuind la dezvoltarea eficientă a afacerii.

„Mai departe, voi continua să promovez schimbarea și transformarea în cadrul organizației, susținând direcția generală a NN de a deveni asigurătorul digital al viitorului. Printre priorități se regăsesc gestionarea eficientă a riscurilor și creșterea continuă a performanței pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii și experiențe, a asigura sănătatea afacerii și a ne îndeplini obiectivele strategice”, a spus Ramona Livinți.

Ramona Livinți a absolvit Academia de Studii Economice, cu specializare în Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, a obținut un master în Tehnici Actuariale în cadrul aceleiași universități și este certificată de ACCA.