Raiffeisen Bank a lansat platforma R-Flex pentru companiile care au operațiuni de schimb valutar în activitatea curentă, precum importatori și exportatori, companii din domeniul energetic sau traderi de cereale, telecom, transporturi, construcții și imobiliare sau industria farmaceutică.

Serviciile platformei sunt disponibile pentru firmele cliente Raiffeisen Bank pe baza înregistrării.

Dezvoltarea aceastei platforme s-a făcut după sondarea pieței de către echipa din zona de Trezorerie și Piețe de Capital, pentru a afla care sunt componentele pe care un produs online de tranzacționare ar trebui să le acopere. R-Flex oferă clienților cotații competitive în timp real, un panou de comandă pentru tranzacții și conturi, dar și o interfață personalizabilă.

“Ne-am dorit ca interacțiunea client-bancă, atunci când ne referim la tranzacționarea cursului valutar, să se concretizeze în interiorul unei platforme care poate să ofere siguranță, să fie ușor de folosit, accesibilă de oriunde, oricând și cu cotații competitive. Pe parcursul anului trecut am construit de la zero, împreună cu clienții noștri, aplicația pentru clienții companii”, a spus Mihai Lazăr, director vânzări trezorerie, Raiffeisen Bank.