Radu Timiș Junior, fiul fondatorilor grupului Cris-Tim, a fost numit în poziția de CEO, preluând astfel conducerea unui business de peste 250 de milioane de euro anual. Anterior, Radu Timiș Junior a ocupat funcția de Director Comercial în cadrul companiei, însă este implicat de câțiva ani în businessul familiei.

Odată cu această mișcare, Radu Timiș face primul pas în predarea frâielor companiei către următoarea generație, el fiind implicat în continuare în activitățile Cris-Tim. ”Radu Timiș Sr. rămâne Președine al companiei și al boardului director, urmând să se implice pe tot ceea ce înseamnă strategie, însă nu și operațional”, a precizat Radu Timiș Jr.

Radu Timiș Junior este absolvent al Facultății de Administrare a Afacerilor în limba engleză, în cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Grupul Cris-Tim este activ pe trei mari categorii de produse – mezeluri, lactate și produse ready-meal – care au generat la nivelul anului 2018 venituri totale de peste 258 de milioane de euro.