Radu Pojoga este noul CEO al Phonetastic GSM

Phonetastic GSM, companie românească activă pe piaţa europeană de smartphone-uri, accesorii şi echipamente IT, anunţă că Radu Pojoga ocupă din această lună rolul de CEO.

Rolul său va fi de a dezvolta compania, eficientiza procesele interne şi obţine o mai bună poziţionare în cele 37 de ţări în care Phonetastic este prezentă. De asemenea, Pojoga va gestiona şi dezvoltarea parteneriatelor de distribuitor autorizat cu mai mulţi producători, pentru România, Moldova şi Bulgaria, precum şi extinderea portofoliului şi adăugarea mai multor categorii de produse.

George Mocanu, coproprietar al companiei şi ocupant anterior al rolului de CEO, se va concentra, de acum, pe ariile de strategie şi dezvoltare.

Anterior intrării sale în echipa Phonetastic, Pojoga a lucrat între 2009 şi 2019 în cadrul MoneyGram. Din 2019 până în prezent, a fost parte integrantă în dezvoltarea mai multor proiecte inovatoare, precum SymphoPay, Virtual Badge sau LiveConsent. Contribuţia sa la dezvoltarea unui mediu performant de afaceri în România este confirmată şi de statutul de Advisory Board Member în cadrul CEO Clubs International, încă din 2015.

Pojoga şi-a completat studiile superioare cu un program de Executive MBA în cadrul WU Executive Academy, Viena şi cu Said Business School, în cadrul Oxford FinTech Program, Londra.

Phonetastic GSM a încheiat anul 2020 cu afaceri de 48 milioane Euro şi ţinteşte o creştere de aproximativ 20%, la finalul anului în curs.