Platforma GlobalManager.ro a găzduit o întâlnire virtuală a comunității de manageri ITC din companii private și de stat. Webinarul Global IT Manager a avut ca temă Protecția datelor în 2020 (și după aceea) prin tehnologii și inovație.

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu FUJITSU și i-a avut invitați pe Răzvan Dobrescu (Country Lead & Channel Sales Manager, FUJITSU) și Sergiu Costin (Regional Sales Manager, South East Europe & Baltics, Commvault).

Pe durata evenimentului s-a discutat despre amenințările și strategiile de protecție a datelor. Pentru o strategie eficientă de protejare a datelor trebuie să se asigure un nivel mare al infrastructurii şi să se aibă în vedere disponibilitatea datelor prin back-up, dar și să se pună accent pe zona de securitate.

Soluțiile oferite de FUJITSU și Commvault permit recuperarea datelor dintr-o multitudine de sisteme (cloud și on premise). Commvault are peste 800 de patente active şi împreună cu centrele de dezvoltare care se află peste tot în lume, dezvoltă şi actualizează în mod regulat soluţii cu o rată de succes de peste 98%.

FUJITSU şi Commvault oferă suport companiilor pentru realizarea unui plan şi a unei strategii eficiente care să se plieze pe dorinţele şi necesităţile fiecărei firme şi instituţii în parte.

Comunitatea Global IT Manager este administrată de Oameni și Companii, organizație care implementează soluții de marketing utilizând comunități business și profesionale.