slide-premii-gms-089În ultimii douăzeci de ani, iluminatul architectural și-a depășit rolul de a oferi vizibilitate și siguranţă, devenind o componentă esenţială în planul de dezvoltare a unui oraș și o metodă excelentă de a dezvălui lumii întregi istoria și identitatea unei comunităţi. Un exemplu al acestei viziuni este și Palatul Culturii din Iași – o lucrarea arhitecturală de excepţie creată de I.D. Berindei, unul dintre cei mai faimoși arhitecţi de la începutul secolului al XX-lea și iluminată de Philips Lighting.

O atmosferă unică poate fi creată prin lumină și artă, transformând o locaţie într-o adevărată experienţă senzorială. Soluţiile de iluminat cu LED de la Philips Lighting au pus într-o lumină nouă conceptul arhitectural al Palatului Culturii din Iași – acela de a domina de pe fundalul cerului întregul oraș odată cu venirea serii și aprinderea luminilor.

“Iluminatul vestigiilor culturale și arhitecturale ale Palatului Culturii din Iași devine astfel o cale de a proiecta o istorie comună, un mesaj al locuitorilor pentru cultivarea identităţii și a inovaţiei acum și în viitor. Suntem mândri că am contribuit, prin soluţii profesionale de iluminat cu LED, la restaurarea unui adevărat simbol al frumuseţii și istoriei Moldovei – Palatul Culturii din Iași”.