Au început înscrierile pentru ediția a IX-a a programului JCI Tineri Antreprenori, organizat de Junior Chamber International București. Antreprenorii dornici să participe la sesiunile de training și mentorat sunt așteptați să se înscrie până pe 28 ianuarie pe www.tineriantreprenori.ro.

Tineri Antreprenori este structurat ca un mini MBA și gândit să acopere toate necesitățile dezvoltării antreprenoriale sănătoase și sustenabile. Programul din acest an cuprinde workshop-uri ce acoperă următoarele subiecte: vânzări, finanțe și contabilitate, marketing și comunicare, design thinking, digitalizare, e-commerce, legal, branding si dezvoltare personala. Fiecare sesiune este concepută astfel încât să integreze atât latura teoretică a fiecărui subiect abordat, cât și pe cea practică. Programul se adresează antreprenorilor aflați în primii 3 ani de la lansarea afacerilor, în etapa de creștere și dezvoltare.

Menționăm câțiva dintre speakerii ediției Tineri Antreprenori din acest an: Wargha Enayati (REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate & Enayati Medical City), Alex Dona (desprevin.ro), Raluca Radu (Answear), Andrei Radu (GPeC), Cristina Irod (Design Thinking Society), Cristi Tudorescu (consultant IMM), Alexandru Teodorescu (Grecu si Asociatii).

Cele 2 luni de sesiuni săptămânale se încheie cu o perioadă de mentorat 1 la 1. Mentorii sunt antreprenori și specialiști cu o vastă experiență relevantă în domeniul în care participanții au nevoie specifică de ajutor. La final, toți cursanții participă la o sesiune de pitch în care își prezintă afacerea pentru a obține finanțare, sprijin sau consultanță.

În premieră, anul acesta, programul oferă pe lângă premii o serie de bonusuri. În funcție de interes și nevoile business-ului, participanții vor primi suplimentar consiliere juridică, ședințe de coaching și dezvoltare personală, consultanță de brand, marketing și comunicare.