Inovația și performanța sunt motoarele ce stau la baza Profesio, soluția dezvoltată de Graphit Innovation Factory SRL pentru a aduce transformarea digitală în instituțiile publice prin îmbunătățirea formării profesionale la locul de muncă.

Bazându-se pe două decenii de experiență în digitalizarea și inovarea proceselor organizaționale, Profesio este mai mult decât un simplu instrument de management al învățării. Este un partener de încredere care vă ajută să îmbunătățiți performanța organizației prin educație și să vă pregătiți angajații pentru provocările viitorului.

Pasul 1: Începeți cu identificarea competențelor și deprinderilor esențiale pentru performanța organizației.

Pasul 2: Adunați cele mai bune practici și lecții învățate de la specialiștii din cadrul organizației.

Pasul 3: Creați și găzduiți conținut educațional digital sub formă de interviuri, prezentări, demonstrații, documentații și multe altele.

Pasul 4: Colaborați cu furnizorii dvs. pentru a produce conținut digital educațional, de la video-uri și manuale digitale, la demonstrații și prezentări.

Pasul 5: Invitați angajații să se înscrie în Platforma Profesio, unde vor putea urma scheme de instruire concepute pentru a le permite să-și dezvolte rapid competențele și abilitățile.

Pasul 6: Monitorizați progresul fiecărui angajat în asimilarea cunoștințelor și deprinderilor, oferind feedback constructiv și continuu pentru a facilita creșterea și dezvoltarea lor profesională.

 

Platforma Profesio oferă un ecosistem complet pentru formarea și dezvoltarea profesională în cadrul organizațiilor publice. Este momentul să faceți pasul spre un viitor mai bun, mai eficient și mai inovator al instituției dvs. cu Profesio.

Contact: https://profesio.ro/ro/front/contactus/