„Dezvoltarea carierei reprezintă o preocupare acompaniată de decizii strategice de-a lungul întregii vieți active. De aceea, școlile de business se pliază pe aceste tendințe, oferind programe de Executive MBA persoanelor care doresc să avanseze în carieră. Astfel, curricula  prevede discipline precum Economie, Contabilitate, Marketing, Statistică, Finanțe, Management, Comunicare, Resurse Umane, Antreprenoriat, Dezvoltarea Carierei etc., care furnizează atât cunoștințele, cât și competențele necesare într-un mediu de afaceri competitiv, aflat într-o continuă schimbare”, spune Prof.univ.dr. Mădălina Meghișan-Toma, Prodecan în cadrul Bucharest Business School – ASE, într-un interviu acordat platformei EventsMax.ro.

Potrivit acesteia, programele de tip Executive MBA sunt special concepute pentru a-și învăța studenții care sunt tendințele, modelele de afaceri  și strategiile adaptate realității economice.

„Pentru Bucharest Business School unul dintre obiectivele principale constă în încurajarea studenților să își atingă potențialul iar, în cele mai multe cazuri, acest potențial va fi depășit. Bucharest Business School reprezintă un motor al progresului prin programele oferite care pun accentul pe exemple de bună practică, dezbateri, conversații, contemplări. Aici, la Bucharest Business School, contribuim la crearea spațiului în care studenții, cu sprijinul membrilor comunității academice, pot deveni cea mai bună versiune a lor.”  

Mai mult, adaugă Prof.univ.dr. Mădălina Meghișan-Toma, studiile de caz și exemple reale din industrii oferă studenților scenarii diverse prin care pot analiza strategii adaptate unor industrii variate. În același timp, studenții pot propune subiecte de analiză si de dezbatere pe baza experienței și a situațiilor din industria în care activează.

 

Ce oferă programul de executive education Romanian-French INDE MBA

Programul Romanian-French INDE MBA este un program de Executive Education, cu predare în limba engleză, organizat de Bucharest Business School- ASE, in parteneriat cu CNAM (Conservatoire National des Arts et des Métiers) Paris.

Programul Romanian-French INDE MBA deține dublă acreditare AMBA (Association of MBA’s), dar și acreditarea națională ARACIS  (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior), ceea ce atestă, pe baza standardelor de calitate, capacitatea Bucharest Business School -ASE de a oferi programe educaționale conform cerințelor actuale ale beneficiarilor de formare.

Absolvenții programului Romanian-French INDE MBA vor obține o dublă certificare: Diplomă de EMBA (Master in Business Administration) oferită de CNAM (Conservatoire National des Arts et des Métiers) Paris, dar și o diplomă de master oferită de Academia de Studii Economice din București. Cursurile în cadrul programului Romanian-French INDE MBA vor începe la 1 octombrie si vor avea o durată de 2 ani  de zile, la care se adaugă între 6 -12 luni timpul pentru elaborarea lucrării de disertație (proiectul final)”, adaugă Prodecanul în cadrul Bucharest Business School – ASE.

Mai multe informații cu privire la programul Romanian-French INDE MBA se  pot obține accesând pagina web http://inde.ro. Adresa de e-mail pentru corespondentă este inde@ase.ro.

Pentru a putea aplica în cadrul programului Romanian-French INDE MBA, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții, în mod cumulativ: să dețină o diplomă de licență, să aibă cel puțin 3 ani de experiență pe poziții de management și să vorbească fluent limba Engleză. Din statistica anilor trecuți, vârsta medie a studenților este 37 de ani, cu o experiență medie de 14 ani în industrii diverse precum: IT, asigurări, fintech, automobile, pharma, petrol etc. dar și în administrația publică, deținând poziții de middle și de top management”, explică Prof.univ.dr. Mădălina Meghișan-Toma.

Taxa pentru cei doi ani de studii este 6.000 euro (3.000 euro/ an, ceea ce înseamnă 4 rate pe an în valoare de 750 euro). Conform statisticilor, marea majoritate a studenților achită această taxă din fonduri proprii dar, sunt și cazuri în care companiile angajatoare suportă total sau parțial această taxă.

 

Eveniment special Sneak Peek pe 13 septembrie 2023

Bucharest Business School oferă oportunitatea potențialilor candidați, dar și tuturor celor interesați să urmeze un program de tip Executive MBA, să experimenteze câteva sesiuni de cursuri, dar și să interacționeze cu absolvenți ai programului Romanian-French INDE MBA și, în același timp, să primească răspunsuri la diversele întrebări din partea echipei de management. Evenimentul Sneak Peek se va desfășura în data de 13 septembrie a.c., în intervalul orar 18h30- 20h30, la sediul Bucharest Business School.

Participarea la acest eveniment este condiționată de înscrierea prealabilă: https://forms.gle/pURr6ib43XynPZUK8