Platforma EventsMax.ro are onoarea de a-l avea prezent pe lista de Speakeri recomandați pentru evenimentele medicale pe reputatul medic și profesor Irinel Popescu, cel supranumit și “părintele transplantului hepatic din România”.

Prof. Dr. Irinel Popescu a desfășurat o activitate de pionierat în domeniul transplantului hepatic și în organizarea Programului Național de Transplant. În anul 2000 a înființat Programul de transplant hepatic în Institutul Clinic Fundeni, în cadrul căruia au fost efectuate până în anul 2021 peste 1000 de operații. A contribuit în mod esențial la înființarea programelor de transplant hepatic de la Spitalul Republican din Chișinău (2013), Spitalul „Sfânta Maria“ din București (2014), Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iași (2016), Spitalul Sanador din București.

Este coordonator național al specializării postuniversitare de chirurgie hepato-bilio-pancreatică.

Profesorului Irinel Popescu i se datorează introducerea chirurgiei robotice în România (2008) în cadrul primului program sistematizat de operații robotice (peste 1000), la Institutul Clinic Fundeni.

Are importante contribuții la dezvoltarea cercetării în domeniul medical, precum promovarea „cercetării translaționale“ în domeniul oncologiei digestive și înființarea primei biobănci de probe biologice din România și una dintre primele din Europa de Est (2002) și înființarea Centrului de Excelență în Medicina Translațională (CEMT) la Institutul Clinic Fundeni.

Pe platforma EvenstMax.ro găsiți profilul de Speaker profesional al Prof. Dr. Irinel Popescu, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitat să conferențieze. Prof. Dr. Irinel Popescu este un speaker de forță, care aduce o perspectivă valoroasă și o expertiză deosebită în evenimentele unde este contributor. Descoperiți mai multe informații despre Prof. Dr. Irinel Popescu și experiența sa remarcabilă pe EventsMax.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EvenstMax.ro pentru a identifica și conectați cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsMax.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile noastre de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.