Producătorul de condimente Supremia Grup își propune păstrarea ritmului alert de creștere a cifrei de afaceri

Producătorul de condimente şi ingrediente pentru industria alimentară Supremia Grup, controlat de antreprenorul Levente Bara, a realizat o cifră de afaceri de peste 52 milioane de euro în 2016, mai mult cu 15% faţă de anul trecut. Compania mizează pe o creştere de circa 8% a afacerilor în acest an, la peste 56 de milioane de euro.

”Preconizăm ca până în 2020 să atingem o cifră de afaceri de 80 milioane de euro. Credem cu tărie în dezvoltarea oamenilor. Peste 80% din angajaţi au trecut prin programe de training”, a spus Levente Bara, managerul general al Supremia Grup.

În viitor, Supremia Grup, companie cu sediul central în Alba Iulia, vizează extinderea la nivel internaţional şi a activităţii fabricii din Sântimbru, prin montarea unui uscător de produse precum ardeiul, ceapa, morcovii şi pătrunjelul. Portofoliul companiei este format din produse precum condimente naturale şi ierburi, mixuri de condimente, mixuri de ingrediente funcţionale pentru industria alimentară.

După cifra de afaceri, Supremia este una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale româneşti. Afacerea condusă de Levente Bara se adresează segmentului business to business, însă antreprenorul deţine şi trei magazine proprii, ”Poveşti cu Condimente”, în Bucureşti (AFI Palace Cotroceni), în Cluj (VIVO) şi unul de prezentare la poarta fabricii. De asemenea, compania are şi un magazin online.