PROCESIO, platforma inovatoare ce are la bază tehnologia No-Code, dezvoltată de compania Ringhel, anunță listarea pe SeedBlink. PROCESIO are ca obiectiv să strângă, prin intermediul platformei online de investiții, 500.000 de euro pentru a-și accelera creșterea la nivel global. Runda va avea două etape: prima, dedicată investitorilor recurenți ai SeedBlink, va debuta pe 12 aprilie, urmată de listarea generală din data de 15 aprilie 2021, dedicată tuturor celor cu un cont de investitor. Tichetele de investiție pornesc de la 2500 de euro.

În 2020, compania a derulat prin SeedBlink o primă rundă de finanțare de tip seed, suprasubscrisă, cu o valoare totală de 556.000 de euro, pentru dezvoltarea platformei PROCESIO. Recent, compania a lansat versiunea privată a platformei PROCESIO, la nivel internațional, conform obiectivelor stabilite la precedenta rundă de finanțare, urmând ca lansarea publică să aibă loc în iulie 2021.

În contextul oportunității existente pe piața globală pentru adoptarea PROCESIO într-un ritm mai rapid decât cel preconizat, fondatorii au decis să alimenteze cu o nouă rundă de investiții extinderea afacerii.

Compania are ca obiectiv obținerea de venituri recurente din PROCESIO la un nivel de peste 1,8 milioane de euro în 2022 și atingerea unei evaluări de peste 1 miliard de euro în 2027.

“PROCESIO are șansa de a deveni un nou unicorn cu ADN românesc. Ne bucură încrederea pe care investitorii din cadrul SeedBlink au acordat-o companiei noastre în runda de finanțare anterioară. Ne-am îndeplinit promisiunile din 2020 și suntem încrezători că putem obține rezultate mult mai bune decât cele anticipate. Avem acum oportunitatea de a accelera extinderea PROCESIO la nivel global”,  a declarat Mihai Dârzan, CEO al Ringhel.

“Ringhel este cunoscut investitorilor SeedBlink care au participat cu entuziasm la runda lor de seed, destinată produsului PROCESIO. După finanțarea de astă vară, Ringhel dorește să dovedească faptul că ambițiile lor de a transforma PROCESIO într-un unicorn se pot transforma în realitate. Ne bucurăm să contribuim în continuare la eforturile lor de creștere accelerată și propunem investitorilor un SAFE intermediar până la finanțarea Serie A”, spune Andrei Dudoiu, CEO SeedBlink.

Investiția va fi utilizată pentru:

* creșterea eforturilor de vânzări, marketing și comunicare pentru PROCESIO la nivel global

* construirea unei rețele de parteneri

* formarea echipei de Customer Success

* întărirea echipelor de Development & Product

* crearea unei echipe de implementare proiecte care să susțină partenerii de implementare

* externalizarea zone de Custom Actions, fapt ce va permite scalarea mult mai rapidă.

 

Context

Fiecare companie, indiferent de specificul ei, se confruntă zilnic cu sarcini repetitive pe care le rezolvă manual. Fie că vorbim despre operațiuni, activități de marketing, servicii clienți, facturare sau dezvoltarea afacerii, toate departamentele au de-a face cu provocări legate de managementul timpului. PROCESIO este platforma care le vine în întâmpinare, permițând utilizatorilor să creeze prototipuri, să testeze și să implementeze procese de automatizare cu rapiditate și flexibilitate.

Indiferent de abilitățile de programare și codare ale unei persoane, platforma PROCESIO permite tuturor utilizatorilor să proiecteze și să construiască procese automate. Angajații unei companii din orice domeniu pot astfel să folosească platforma atât individual, cât și în echipă, pentru a dezvolta software și pentru a automatiza procesele din cadrul companiei.

 

Viziunea pentru dezvoltarea PROCESIO

PROCESIO reprezintă backend-ul pentru orice software, aplicație sau serviciu, eliminând necesitatea proiectării și implementării unor arhitecturi software complicate și scalabile. Viziunea echipei PROCESIO este însă mult mai amplă: platforma va deveni soluția naturală pentru construirea programelor software, fiind la îndemâna tuturor persoanelor, indiferent de abilitățile lor tehnice, permițându-le să coopereze fără probleme.