Private Care: conceptul inovator apărut în Rețeaua Regina Maria

regina_mariaPentru cei care fac un obicei din atenția la detalii, Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA a investit toată experiența acumulată în ultimii 20 de ani și a lansat o clinică care le oferă acces la medicină inovatoare și exclusivistă.

Private Care înseamnă, înainte de toate, grija pentru tine și familia ta, consultanță de stil de viață, orientarea spre rezultate pe termen lung, nu doar în faza acută, clădite cu atenție la detalii.

Conceptul Private Care este unic în România și oferă consiliere medicală și emoțională în același timp, prin intermediul unei persoane dedicate fiecărui pacient în parte. În sistemul de sănătate actual, există câteva forme mai puțin complexe, limitate doar la un domeniu medical- cel oncologic – sau limitate operațional – fără aducerea specialiștilor în clinică special pentru pacient. De asemenea, ambientul în care se desfășoară consultațiile în sistem

Private Care, este unul special, de confort emoțional pentru pacient.

 

Ce oferă conceptul Private Care

  • Medic personal, consultant al pacientului pe tot traseul medical
  • Echipă interdisciplinară de consultanți, pentru o perspectivă holistică asupra sănătății
  • A doua opinie medicală, după caz
  • Medici din strainatate
  • Consultații medicale on-call, dupa caz
  • Consultație amplă de 40 de minute
  • Consultanta personalizata nutritie si stil de viata sanatos
  • Receptie separata, dedicata clientilor Private Care

Case Managerul este persoana cheie din spatele acestui concept, el fiind medicul care evaluează starea de sănătate a pacientului și stabileste echipa de specialiști necesară soluționării cazului medical. Acesta preia pacientul de la momentul zero, coordonează ulterior toate procesele medicale și non-medicale instituite si este un suport permanent atat din punct de vedere medical cat si emotional.

Timpul alocat consultatiilor este de 40 de minute, astfel incat medicul sa construiasca tabloul clinic complet al pacientului si sa stabileasca urmatorii pasi. In functie de necesitatile medicale ale pacientului, Case managerul ii va asigura acestuia acces imediat la toata echipa medicala implicata in tratarea si monitorizarea lui. In plus, va contacta periodic pacientul pentru verificarea starii de sanatate si a modului in care acesta raspunde la tratament.

 

Misiunea Private Care – Cei mai buni medici in acelasi loc
Clinica Private Care acopera o arie larga de specializari medicale si reuneste medici de top, medici vizionari care apreciaza inovatia si conceptele medicinei moderne si inteleg ca, alaturi de un tratament eficient, comunicarea cu pacientul este vitala.