Primul spital privat de oftalmologie din România marchează cinci ani de activitate

West Eye HospitalWest Eye Hospital, primul spital privat de oftalmologie din România, marchează cinci ani de activitate pe piaţa medicală românească. West Eye Hospital a fost inaugurat în 2010, fiind al cincilea spital din lanţul West Eye Hospital Group, reprezentat la nivel mondial de cinci centre în Turcia şi două în Irak.

West Eye Hospital şi-a început activitatea în domeniul oftalmologic în Turcia în anul 2004 şi oferă, prin intermediul spitalului din Bucureşti, servicii complete de oftalmologie folosind aparatură de ultimă generaţie.

West Eye Hospital este primul spital din România în care sălile de operaţii sunt dotate cu sistemul de circulaţie al aerului HEPA şi care foloseşte tratamentul cu laser personalizat iLASIK, unic în România. Tehnologia iLASIK permite eliminarea ochelarilor de vedere sau a lentilelor de contact în mai puţin de opt minute, fiind una din cele mai sigure şi precise proceduri medicale, ce a fost destinată iniţial piloţilor NASA.

Spitalul este dispus pe patru etaje şi deţine două săli de operaţii, cinci cabinete de consultaţie, cabinete de investigaţii, săli pre şi post-operatorii şi cinci rezerve pentru pacienţi. Este un centru medical cu dotări de ultimă generaţie, unde se pot realiza investigaţii, tratamente şi intervenţii chirurgicale pentru afecţiunile oftalmologice.

“Astăzi se împlinesc cinci ani de la inaugurarea West Eye Hospital. Au fost cinci ani frumoşi, de succes, în care am depus toate eforturile pentru a ridica standardele în domeniul oftalmologiei din România. În tot acest timp am continuat să ne dezvoltăm, iar nevoile pacienţilor au fost o prioritate pentru noi, astfel am investit constant pentru a le putea oferi acestora cele mai bune servicii oftalmologice. Am ajuns aici prin calitatea serviciilor oferite şi prin munca depusă de medicii noştri excepţionali, precum şi de întreaga echipa de suport. Aceştia au fost doar primii cinci ani, iar planurile noastre de viitor nu se opresc aici”, a declarat Nihat Gunduz, administrator West Eye Hospital.

West Eye Hospital oferă următoarele consultaţii complete pentru adulţi şi copii, investigaţii complexe pentru afecţiuni precum cataractă, glaucom, strabism, keratoconus, şi intervenţii de chirurgie refractivă – iLASIK (miopie, hipermetropie, astigmatism), pentru afecţiuni precum cataractă, glaucom, chirurgie vitreo-retiniană. AGERPRES