Primul mall din judeţul Covasna, realizat printr-o investiţie privată, a fost inaugurat pe 18 martie în municipiul Sfântu Gheorghe.

Centrul comercial Sepsi Value Centre, construit în Lunca Oltului, se întinde pe o suprafaţă de peste 20.000 mp, dispune de 700 de locuri de parcare şi găzduieşte un hipermarket, o zonă de servicii, magazine de fashion, cafenele cu terase exterioare şi un food court.

Potrivit investitorilor, centrul, construit în aproape 7 luni, oferă peste 600 de locuri de muncă şi a contribuit la îmbunătăţirea aspectului urbanistic al zonei comerciale a municipiului Sfântu Gheorghe. De asemenea, oferă producătorilor locali posibilitatea de a-şi vinde produsele într-un centru comercial modern, alături de branduri naţionale şi internaţionale.

Hipermarketul aflat în incinta acestuia marchează o premieră din punct de vedere tehnologic în reţeaua proprie, prin implementarea unui sistem sută la sută Self-Check-out, clienţii având posibilitatea de a-şi plăti singuri produsele. De asemenea, aceştia pot să scaneze şi să plătească produsele pe măsură ce le adaugă în coşul de cumpărături prin opţiunea Scan&Pay din aplicaţia pusă la dispoziţie de hipermarket şi pot, totodată, să facă şi cumpărături online prin intermediul acesteia.

Hipermarketul introduce şi în Sfântu Gheorghe programul de loialitate Act For Good, disponibil în aceeaşi aplicaţie, prin care clienţii pot acumula puncte pentru a beneficia de oferte sau le pot dona în beneficiul unor cauze sau proiecte. Spre exemplu, aceste puncte se pot transforma în „Cutii cu bucurii” ce vor ajunge la persoane care au nevoie de sprijin, asigurându-le hrană pentru cel puţin două săptămâni. AGERPRES