Primo deschide primul restaurant al reţelei în Braşov

restaurant-primoPrimul restaurant Primo din Braşov şi al doilea din ţară sub acest brand s-a deschis în cadrul Coresi Shopping Resort, în urma unei investiţii de 150.000 de euro. Brandul “Primo”, restaurant cu specific italian, aduce ca noutate conceptul de mâncare proaspăt gătită, ambele locaţii având bucătăria la vedere, folosind doar ingrediente proaspete.

“Toate preparatele gândite de Top Chef Giovanni Piselli ca o alternativă la fast-food sunt inspirate din zona mediteraneană. Dieta mediteraneană este o recomandare nutriţională modernă, inspirată iniţial de modelele tradiţionale alimentare din Grecia, sudul Italiei şi Spania. Aceasta are ca bază alimentaţia pe bază de legume, fructe, plante aromate, cereale integrale, nuci, seminţe, ulei de măsline extravirgin, lactate, peşte, săptămânal pui şi ouă, lunar carne roşie şi un consum moderat de vin roşu”, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Potrivit reprezentanţilor lanţului de restaurante, unitatea din Braşov a necesitat 150.000 de euro, iar investiţia va fi recuperată în trei ani. “Deschiderea de la Braşov, de la Coresi Shopping Resort, este un pas foarte important în dezvoltarea companiei noastre, de aceea vom încerca să facem totul ca la carte, mai ales că până la finele acestui an intenţionăm să mai deschidem un restaurant, iar anul viitor încă două sub brandul Primo”, a declarat Aldina Gheorghe, administratorul lanţului de restaurante.