Prima sucursală din Europa a City Credit Capital se deschide la Bucureşti sub brandul CIX

CIX Markets, un furnizor de servicii de tranzacţionare online pentru investitori privaţi, instituţii, bănci şi case de brokeraj, intră pe piaţa românească. Firma cu sediul central în Marea Britanie, va înfiinţa o sucursală în Bucureşti.

CIX Markets este brandul comercial al companiei City Credit Capital Limited (UK), care este autorizată şi reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) din Marea Britanie, din 2004.

CIX Markets se va concentra pe furnizarea de servicii de tranzacţii forex (FX) şi Contracte pe Diferenţă (CFD) investitorilor locali. Clienţii CIX Markets vor avea acces la tranzacţionare de instrumente financiare lichide, inclusiv tranzacţii FX, indici bursieri, metale preţioase sau mărfuri fie prin platforma MetaTrader 4 fie prin intermediul platformei proprii CIX Trader, ambele sisteme fiind disponibile atât pe desktop cât şi pe dispozitive mobile. Toţi clienţii CIX Markets cu un cont activ de tranzacţionare live vor avea acces premium la Trading Central, o platformă premiată care oferă acces la analize investiţionale, semnale de tranzacţionare şi rapoarte ale analiştilor financiari.

“Strategia noastră în România este de a stabili o bază de clienţi fideli, cu care putem construi o relaţie strânsă. La nivel global, CCC este recunoscut pentru parteneriatele de calitate superioară pe care le dezvoltăm şi dorim să ne asigurăm că această calitate este oferită şi clienţilor noştri români. Focusul nostru este pe calitate în primul rând şi nu pe cantitate, prin urmare, nu ne concentrăm pe o creştere rapidă, ci mai degrabă pe construirea reputaţiei noastre, întrucât intenţionăm să rămânem în România pe termen lung. Acesta este motivul pentru care obiectivul nostru principal va fi să oferim servicii impecabile clienţilor noştri”, a declarat Cosmin Ruse, Director General şi reprezentant legal al sucursalei City Credit Capital din Bucureşti.