Aceasta actiune face parte din programul de activitati al comunitatii business/profesionale Tax & Legal Global Manager, dezvoltata si administrata de Oameni si Companii. Primiti aceasta invitatie fie pentru ca ati mai participat la alte activitati ale comunitatii noastre, fie pentru ca dorim sa va invitam sa va alaturati acestei comunitati de acum inainte, pentru a fi invitat la activitatile comunitatii si pentru a avea acces la o platforma digitala dedicata. Aceasta platforma contine informatii despre activitatile comunitatii, informatii de contact despre membri si alte informatii profesionale de interes pentru dumneavoastra. In cadrul platformei puteti opta sa primiti rapoarte digitale (acestea au continut profesional, legat de comunitate, dar este posibil ca uneori sa prezinte si informatii cu caracter comercial). Bifand mai jos optiunea dumneavoastra de a deveni membru al Comunitatii Tax & Legal Global Manager, veti putea primi  uneori comunicari ce pot contine si informatii cu caracter comercial furnizate de ceilalti membrii ai comunitatii ori de partenerii respectivei comunitati.

Tot in cadrul platformei digitale veti avea si posibilitatea de a renunta in orice moment la calitatea de membru al Comunitatii respective, in situatia in care veti dori acest lucru.

In calitate de membru al uneia sau mai multor Comunitati vom prelucra datele dumneavoastra personale pentru a va putea oferi serviciile corespunzatoare calitatii de membru. Detalii despre modalitatea in care compania noastra prelucreaza datele dumneavoastra le puteti gasi aici.

 

Informatii complete si permanent actualizate privind prelucrarea datelor personale puteti gasi accesand urmatorul link