Prima ediție PremiumPeople Business Cocktail Brașov a reunit peste 160 manageri și proprietari de companii

PPC_Brasov_2015PremiumPeople Business Cocktail – cel mai mare program național de comunicare și networking dedicat mediului de afaceri din România, a ajuns joi, 8 octombrie 2015 la Brașov. Restaurantul Belvedere al Hotelului Aro Palace a fost gazda primei întâlniri PremiumPeople din oraș. Aici s-au întâlnit peste 160 lideri din mediul de afaceri brașovean, din București și județele limitrofe. Într-o atmosferă relaxată, prielnică noilor contacte dar și discuțiilor între vechi cunoștințe, participanții au avut ocazia de a interacționa direct și de a identifica oportunități noi de colaborare.
PremiumPeople Business Cocktail se derulează din anul 2012 și se adresează managerilor din toate domeniile de activitate. Scopul programului este exclusiv promovarea naţională şi realizarea de contacte de afaceri. Cele 15 ediții organizate până în prezent au adus în program peste 2.250 manageri și persoane de decizie din companii românești și multinaționale.
În anul 2015 PPBC s-a defășurat deja la Iași, Suceava – Botoșani, Cluj, Timișoara – Arad, Constanța și București. În această toamnă programul continuă cu întâlniri organizate la Tg. Mureș și Ploești şi oferă companiilor şi managerilor posibilitatea de a se promova și de a-și face contacte personale, cu lideri de decizie, în toate aceste zone.
Calitatea evenimentului Premium People Business Cocktail Brașov fost susținută de Partenerii Vodafone România, Brikston Construction Solutions, Focality, Regina Maria, Casa de Vinuri Cotnari, Kyocera, Art Georgies și Rotary District 2241.

Platforma Premium People România este dezvoltată de Oameni şi Companii, o societate specializată în comunicare directă, networking profesional şi managementul relaţiilor de afaceri. Prin intermediul a 6 platforme online şi a peste 100 de evenimente specializate, Oamenii şi Companii oferă anual soluţii de comunicare directă cu peste 19.000 de manageri şi lideri de opinie din diferite domenii de activitate.