Prima ediție a Conferinței Naționale de Management Modern al Serviciilor de Apă din România are loc în perioada 22-25 octombrie, la Gura Humorului

MM-ApaOameni și Companii împreună cu Partenerul Principal Tehnoworld și sub egida ARA – Comitetul Teritorial Moldova organizează prima ediție a Conferinței Naționale de Management Modern al Serviciilor de Apă. Evenimentul se va desfășura în inima Bucovinei, la Hotel Best Western – Club de munte din Gura Humorului, în perioada 22-25 octombrie 2015.

Tema propusă pentru această ediție vizează modificările legislative realizate în cursul anului 2015 asupra Legii nr. 241 / 2006 și programele de investiții majore realizate prin atragerea de fonduri europene și sperăm să fie de interes pentru operatorii de servicii de apă și canal din România.

Vă așteptăm la conferință, alături de persoane de decizie din companiile de utilități la nivel național, reprezentanți ai asociațiilor și patronatelor de specialitate și specialiști din domeniu, pentru a încerca împreună să identificăm soluțiile pe care operatorii de servicii de apă le au pentru a se moderniza, retehnologiza și pentru a oferi consumatorilor români cele mai bune servicii posibile.

Detalii privind agenda evenimentului și un program tentativ găsiți aici