Prima aplicatie de social network dezvoltată de un start-up românesc obține o finanțare de 100 milioane de dolari

Aplicația TOKHIT, dezvoltată de un start-up românesc, unde creatorii de conţinut, influencerii, pasionaţii de NFT şi Crypto îşi pot monetiza activitatea socială, atinge un prag important în capitalizare, asigurându-şi o finanţare de 100 de milioane de dolari de la un fond internaţional de investiţii.

TOKHIT promite să le ofere creatorilor de conţinut posibilitatea de a se susţine financiar urmându-şi pasiunea, şi îşi propune totodată să provoace peisajul reţelelor sociale, să schimbe modul în care oamenii interacţionează, se distrează, lucrează sau produc venituri, bazându-se pe un model de business care presupune generarea de venituri prin mecanisme win-win. Acest produs digital revoluţionar se foloseşte de economia bazată pe tokeni pentru a-i ajuta pe utilizatori să-şi monetizeze activitatea, astfel generându-se şi multiple surse de venit pentru companie.

După o investiţie iniţială de 100.000 de dolari şi trei runde de vânzare de tokeni, această nouă rundă de finanţare, care aduce un capital de 100 de milioane de dolari, este cea mai importantă de până acum şi vine să confirme perspectivele de dezvoltare ale TOKHIT.

Capitalizarea proiectului se va realiza prin TOKHIT HOLDING Switzerland, care devine astfel şi entitatea principală care va coordona toate operaţiunile de dezvoltare şi promovare la nivel global.

„Ne bucurăm să anunţăm această capitalizare în valoare de 100 de milioane de dolari care întăreşte perspectivele sănătoase de creştere pentru TOKHIT. Fondurile vor fi folosite pentru a dezvolta aplicaţia, pentru a consolida expansiunea globală şi a atinge obiectivele internaţionale ambiţioase pe care le avem în ceea ce priveşte creşterea numărului de utilizatori precum şi pentru a susţine listarea pe platformele crypto. TOKHIT va deveni rapid acel mediu social unde creatorii de conţinut, investitorii în crypto, pasionaţii de NFT generează venituri active şi pasive prin crearea de conţinut, tranzacţionarea de NFT, depozite de tokeni HITT, accesarea jocurilor de tip play-to-earn, depozite de NFT sau tranzacţionarea de bunuri digitale pe piaţă. Pe măsură ce produsul se maturizează, utilizatorii vor găsi oportunităţi suplimentare să câştige recompense financiare prin colaborarea cu brandurile, în timp ce creatorii de conţinut foarte activi vor putea să producă monede personalizate pe care să le pună în vânzare. Investind inteligent aceste resurse ne dorim să creăm un ecosistem de produse digitale interconectate, care se bazează pe aceeaşi economie construită în jurul tokenului, spune Andrei Ureche (Vandy), Fondator şi CEO TOKHIT.

Investitorii şi dezvoltatorii mizează pe capacitatea TOKHIT de a pune la dispoziţia artiştilor şi fanilor acestora un mediu unde să creeze conţinut digital care să devină un asset valoros prin intermediul tehnologiei NFT şi Blockchain. Astfel, se vor pune bazele unui sistem mai bun de creare de comunităţi în care toţi cei implicaţi să îşi atingă obiectivele.