Pria Competition. Noutăți legislative. Analize. Studii de caz

PRIAevents, împreună cu Consiliul Concurenței, organizează, la IAȘI, conferința PRIA Competition în 9 iulie  2019 – eveniment care va reuni toate sectoarele economiei direct interesate din Iași –  IT, industrie, sănătate și farmaceutice, financiar – bancar, asigurări, retail, energie, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, servicii și nu numai.

Dl. Bogdan M. CHIRIŢOIU – Preşedinte, Consiliului Concurenţei și Dl. Mihai CHIRICA – Primarul Municipiului Iași  au acceptat invitația noastră, alături de ceilalți lectori importanți.

Indiferent de domeniul în care activați, dacă doriți să vindeți sau să cumparați o companie, trebuie să primiți avizul Consiliului Concurenței. Membrii asociațiilor profesionale trebuie de asemenea să știe care sunt liniile care nu trebuie depășite când vine vorba despre concurență.

Este foarte important ca fiecare companie care este interesată de achizițiile publice să știe care sunt barierele pe care nu trebuie sa le treacă companiile care participă la licitații. Câte companii pot participa? Pot licita împreună 2 sau mai multe companii?

Fiecare manager trebuie să știe care sunt clauzele contractuale pe care să le includă în contracte sau sa le accepte de la parteneri astfel încât să nu încalce legea concurenței, să aibă grijă când stabilește prețul și șă nu recurgă la concurență neloială.

Mai multe detalii despre eveniment și condițiile de participare găsiți pe site-ul evenimentului Pria Competition.