Prima întâlnire din această toamnă a Comunității CELF – Centrul de Excelență Fiscală al NNDKP va avea loc joi, 21 septembrie, de la ora 15.00, și va explora aspecte semnificative și de actualitate legate de Transfer Pricing (TP). Vom analiza subiecte de interes precum abordările autorităților în ceea ce privește inspecția fiscală – teme de control, spețe tehnice, aspecte procedurale privind dosarul prețurilor de transfer, ajustări voluntare de prețuri de transfer și ajustări secundare, MAP, practica instanțelor de judecată în materia prețurilor de transfer.

Ediția din septembrie, cu tema ”Transfer Pricing: de la inspecția fiscală la instanța de judecată”, va fi moderată de Alina Timofti, Partener NNDKP Consultanță Fiscală, care îi va avea, ca invitați pe Silviu Bădescu, Partener NNDKP Consultanță Fiscală, Sorina Olaru, Partener NNDKP și Mihai Lupu, Partener, Transfer Pricing Services.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura pe platforma ZOOM. Participarea este gratuită pentru profesioniștii din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori, pe baza confirmării prealabile.

Invitația la eveniment este disponibilă aici, iar înscrierea se realizează prin completarea formularului de înregistrare de aici.

Comunitatea CELF-Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP este o comunitate Oameni și Companii, în parteneriat cu NNDKP. Pot deveni membri ai comunității specialiști și profesioniști din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori. Informații actualizate despre activitiățile comunității sunt publicate pe pagina de LinkedIn.