Prin parteneriatul dintre 4mind Benefits și Groupama Asigurări, companiile din România pot oferi în premieră servicii de consiliere psiho-terapeutică întregii echipe, alături de restul beneficiilor incluse în asigurările Groupama de sănătate și de viață, încurajându-i astfel pe angajați să aibă grijă de sănătatea lor mintală și să rămână echilibrați emoțional.

Odată încheiată polița de asigurare, angajații au acces la platforma online 4mind și pot accesa serviciile în ritmul propriu, în funcție de nevoi, fie că preferă să discute cu un psihoterapeut sau coach în cadrul celor 4 sesiuni individuale incluse în pachet, se simt mai confortabil să apeleze la un asistent virtual, vor să citească sfaturi utile sau să practice exerciții pentru menținerea stării de bine.

”2020 este de departe cel mai stresant an pentru forța de muncă de pretutindeni, anul în care presiunile generate de pandemia globală s-au suprapus peste factorii de stres de zi cu zi de la locul de muncă. Sunt din ce în ce mai mulți lideri de companii care se întreabă ce să facă în plus pentru a-i ajuta pe angajați să rămână sănătoși atât din punct de vedere fizic cât și emoțional. Prin includerea serviciilor 4mind în asigurările Groupama, companiile au la dispoziție o modalitate unică și facilă, la un preț convenabil, de a asigura tuturor angajaților acces la conținut relevant și consiliere într-o arie largă de probleme și provocări emoționale, cu ajutorul rețelei 4mind cu peste 50 de specialiști în psihoterapie și coaching”, a declarat Andreea Belenes, cofondatoare 4mind Benefits.