Asociația Dental Office Managers (ADOM), lider educațional în business medical, completează procesul de dezvoltare al domeniului medical cu primul program de perfecționare dedicat echipelor din recepțiile clinicilor medicale din România.

ADOM lansează în luna iunie Cursul FDO Medical (Front Desk Officer) dedicat recepțiilor medicale, folosind experiența de peste 20 de ani în management medical, dar și expertiza edițiilor de succes anterioare adaptate clinicilor stomatologice din țara noastră.

„Instrumentele de creștere și optimizare create și dezvoltate în mod personalizat în cei 5 ani de programe, dar și proiectele de research derulate de ADOM cu ajutorul întregii noastre comunități au făcut posibilă această extindere în zona clinicilor de medicină generală a cursului dedicat echipelor din recepții. Eforturile de a răspunde nevoii pe care o au clinicile din România prin diversificarea și amplificarea programelor ADOM reprezintă o reacție la stimulii pieței, la nevoia cursanților de a primi know-how pentru dezvoltarea propriilor business-uri. Profilul clinicilor medicale de dimensiuni mici și medii se aseamănă cu cel al clinicilor stomatologice, motiv pentru care am folosit multe dintre sistemele noastre de management pentru conceperea acestui program”, a declarat Erika Ionescu, Vicepreședinte și lector ADOM.

Asociația Dental Office Managers patronează singura Școală de Management Dentar care vine în sprijinul clinicilor de specialitate cu un portofoliu de programe și cursuri dedicate personalului non-medical. Strategiile și sistemele de management, mecanismele de recrutare și integrare, materialele mostre oferite, workshopurile realizate în cadrul cursurilor alături de zecile de ore cu networking pe teme și subiecte de interes reprezintă instrumentul principal al Asociației Dental Office Managers în procesul de dezvoltare asumat.

Întregul portofoliu ADOM reușește să lucreze și să dezvolte fiecare componentă a unui cabinet sau a unei clinici stomatologice, iar FDO Medical reprezintă o prelungire și o adaptare a programei de cursuri deja validate de către cei peste 100 de cursanți certificați ADOM la cursurile dedicate recepțiilor din clinicile dentare.

„Stomatologia este o ramură a medicinei cu care noi am reușit să lucrăm personalizat, la nivel micro pe unele teme și fiind permanent actualizați în cele 3 ediții de cursuri pentru recepțiile clinicilor stomatologice. Extinderea programului pentru piața privată de medicină generală reprezintă o adaptare, o aprofundare și o dezvoltare în masă a serviciilor de care au nevoie pacienții cabinetelor medicale din România. Formarea și certificarea unui angajat din recepție va facilita experiența medicală pe care orice clinică dorește să o ofere pacientului”, a declarat Cristian Taban, lector ADOM.

Această acțiune ADOM are ca inițiativă prezența constantă în sala de curs a reprezentanților altor domenii de activitate (ex: legal, financiar, marketing etc.), iar cererea de participare din ce în ce mai mare a influențat accentuat organizarea primei ediții a cursului FDO Medical în 21 – 22 Iunie.

 

Contact ADOM: Mihaela Airinei, Community Manager ADOM

+04 755 222 040

Detalii și înscrieri pe https://www.dentalmanagers.ro/front-desk/