Un spectacol eveniment marca Ad Libitum Voices, ce marchează 10 ani de existență, iar cu această ocazie vin pentru prima dată la Iași, la Sala Unirii – Cinema Victoria, pe data de 25 Februarie 2023, ora 19:00, într-un concert extraordinar, unde vor fi acompaniați de Liber Artis Orchestra din Iași, dirijor Adrian Morar, totul sub ”bagheta” Event by Ioana Gamen SRL, împreună cu Vasilica Stoiciu-Frunză – coordonator artistic.

Un show classical crossover plin de momente emoționante, în care vocile celor patru membri, având un timbru vocal excepțional, se vor îmbina într-o armonie deplină, ce va da publicului fiori, purtându-i într-o călătorie pe aripile muzicii românești și internaționale, o sinteză a stilurilor muzicale, fiecare piesă reprezentând un pas în evoluția vibrației interioare, ce va pune muzica în lumina sufletului fiecăruia prezent la acest spectacol.

Pe 23 Februarie 2023, Rotary International sărbătorește 118 ani de mișcare rotariană la nivel mondial, iar Clubul Rotary Iași aniversează 28 de ani de la înființare, și cu această ocazie, au ales să fie parte din acest proiect, sărbătorind două zile mai târziu, și prin muzică.

Despre Ad Libitum Voices

Ad Libitum Voices s-a format ca și grup muzical în noiembrie 2012, la Cluj-Napoca și este una dintre cele mai apreciate trupe de pop-opera din România. Grupul este format din doi tenori, un bariton și un bas: Tiberius Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuta, absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, cu o bogată activitate artistică.

În ultimii ani, Ad Libitum Voices a concertat pe scene de prestigiu din întreaga țară: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Oradea, Timișoara și multe altele. Printre momentele reprezentative ale grupului se remarcă participarea la concursul X Factor 2017, unde grupul a ajuns în Marea Finală, deschiderea Semifinalei Eurovision România 2018 de la Salina Turda și participarea la Festivalul UNTOLD 2019, unde Ad Libitum Voices a concertat pe scena principală găzduită la Cluj Arena.

Despre Orchestra Liber Artis

A apărut oficial în anul 2008 din dorința mai multor muzicieni de a fi nonconformiști, creativi și de a avea o conexiune mai apropiată cu spectatorul.Orchestra are ca motto să adune oameni, să creeze amintiri și să ofere o seară spectaculoasă.Să nu te miri dacă în timpul unui spectacol vei asista la momente comice sau vei observa instrumente neconvenționale ce sunt introduse cu lejeritate în momentele muzicale.

Un show inedit și inovator, un show despre care cu siguranță se va vorbi și a doua zi!

Special pentru fani, organizatorul a pregătit și o secțiune VIP care asigură o sesiune de tip Meet & Greet cu durata de 1 oră, în care iubitorii acestui proiect muzical vor avea șansa de a-i cunoaște pe cei 4 membri, în compania unor preparate și a unor băuturi alese. Zâmbetele, îmbrățișările și amintirile frumoase vor fi cu siguranță parte din acest moment. Sesiunea Meet & Greet va începe la ora 17:00 și va avea loc la Palatul Braunstein din Iași.

Biletele pot fi achiziționate pe iabilet.ro