În perioada 13 martie – 7 aprilie, locuitorii din Botoșani sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice.

ECOTIC alături de partenerii săi Primăria Municipiului Botoșani, APM Botoșani, Urban Serv, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ecoproces și Eltrans organizează o campanie de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice în Botoșani.

Locuitorii din municipiul Botoșani au la dispoziție în cadrul campaniei:

  • Predare la punctele  municipale de colectare:
  • Piața Agroalimentară – str. Vârnav, nr. 22, parcare Piața Viilor (Luni 09:00 – 16:00)
  • Asociația nr. 36 (str. Aprodu Purice – spate Magazin Util Gara) (Marți și Joi 09:00 – 16:00)
  • Asociația nr. 63 (str. Independentei – vis a vis de Serconf) (Miercuri 09:00 – 16:00 și vineri 09: 00 – 13:00)
  • Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase(ex: mașină de spălat, frigider etc). Comanda de preluarea se va face telefonic la numerele de telefon 0231 517 007 si 0747 081 027 .

Pentru a încuraja comportamentul responsabil al cetățenilor, fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minim 20 kg cumulate va primi un premiu instant.

“O asemenea campanie are un rol foarte important, cu atât mai mult cu cât, din păcate, multe persoanne duc lipsă de informații în ceea ce privește colectarea separată. Campania Orașe Curate Botoșani, vine în sprijinul acestora, aducând informația și punctele de colectare la ușa oamenilor. Sperăm ca astfel, cât mai mulți cetățeni să afle despre importanța colectării separate a deșeurilor electrice”, declară Nicoleta Sadovei, din cadrul Biroului Mediu, Protecția Muncii, Calitate; Urban Serv.

 

Detalii și regulament disponibil pe www.ecotic.ro