Praktiker a lansat cardul de reduceri “pe viață”

PraktikerReţeaua de magazine de bricolaj Praktiker lansează cardul de fidelitate Blue sau Gold, cu care clienţii pot beneficia pe viaţă de preţuri speciale, discount-uri şi chiar cadouri atât pentru ei, cât şi pentru casă. Cardul este valabil pe viaţă şi se obţine gratuit, atât online, cât şi în magazinele Praktiker.

Beneficiile pe care le oferă cardul de fidelitate sunt reprezentate de vouchere de 5% pe viaţă, oferte exclusive (produse cu reduceri de până la 20%), acces la un cont online pentru fiecare posesor de card, posibilitatea de a ajunge la reduceri permanente de 10% direct la casa de marcat

“Praktiker este un brand cu tradiţie, care se bucură de un grad mare de notorietate şi credibilitate în rândul românilor. Am creat special acest card de fidelitate pentru clienţii Praktiker, pe care îi răsplătim pe viaţă cu reduceri, promoţii, cadouri”, a declarat Mirela Ochiana, marketing manager al Praktiker Romania.

Clienţii trebuie să prezinte cardul la fiecare achiziţie pentru a acumula cumparaturi. Când valoarea cumpărăturilor cu cardul atinge pragul de 3000 de lei, cumulat în ultimele 12 luni, clienţii vor beneficia de un voucher în valoare de 5% reducere. Din acel moment, la fiecare cumpărătură ulterioară clienţii Praktiker vor putea utiliza discount-ul de 5% din valoarea bonului fiscal de la ultima achiziţie efectuată. Pentru a intra în posesia cardului clienţii pot aplica gratuit pe site-ul www.praktiker.ro sau pot solicita informaţii în orice magazin al reţelei.