Munca creativă nu oferă nicio garanție. Dar există un tipar care arată cine va avea succes și cine nu. Cea mai sigură cale de a evolua este să te dedici unei practici consecvente.
Având la bază revoluționarul workshop Akimbo creat de autor, Practica te va ajuta să depășești blocajele și să găsești curajul de a împărtăși munca creativă cu alții. Godin insistă că blocajul scriitorului este un mit, că autenticitatea este mai puțin importantă decât consecvența și că ești un om normal dacă simți sindromul impostorului. Însă în primul rând îți arată de ce ai nevoie ca să-ți transformi pasiunea dintr-o distracție secretă într-o contribuție productivă, cea pe care ai sperat dintotdeauna că o vei putea împărtăși cu alții.
Cu ajutorul acestei cărți vei învăța cum să-ți înfrunți temerile. Cum să-ți asumi riscurile care merită asumate. Cum să ajungi la empatia necesară pentru a aduce o contribuție plină de autenticitate și bucurie.

„Acesta e cartea de care am nevoie acum. Este un îndemn la acțiune extraordinar și incitant pentru scriitori, artiști și creatori de toate tipurile. Am recitit câteva paragrafe și m-am simțit ca și cum crezul meu mi-ar fi fost reexplicat în cuvinte pe care personal nu le-am găsit încă”, spune ROSANNE CASH, cântăreață și compozitoare, câștigătoare a patru premii Grammy