Povestea clujeanului care a pus pe picioare lanţul de restaurante Burger House pornind de la investiţii de 200.000 de lei

Clujeanul Eduard Ebinca, în vârstă de 31 de ani, care a lucrat patru ani ca însoţitor de bord, a decis să renunţe la activitatea de steward pentru a-şi deschide propria afacere în centrul oraşului Cluj-Napoca. Ebinca şi-a investit economiile în crearea unui lanţ de restaurante unde se servesc burgeri cu reţete unicat.

Tânărul antreprenor a accesat programul de finanţare pentru SRL-D (debutant) şi a fost scutit de taxele de înfiinţare a companiei. Astfel, în vara anului 2015, a pus bazele firmei JFK Burger (care administrează brandul Burger House), un restaurant orientat pe comercializarea de burgeri. Antreprenorul a fost scutit de taxele de înfiinţare a afacerii şi a mai investit 200.000 de lei (circa 45.000 de euro), din fonduri proprii.

Ebinca a fost patru ani şi jumătate însoţitor de zbor pentru o companie aeriană din Dubai şi a avut, astfel, ocazia să vadă o mulţime de ţări de pe întreg globul. Pasionat de burgeri, a gustat acest produs în ţările vizitate, după care s-a gândit să renunţe la slujbă şi să devină antreprenor, planul său fiind crearea unui lanţ de restaurante unde clienţii să servească cel mai bun burger.

Citiți articolul integral pe produsinardeal.ro