Poloneza Agnieszka Blas este noul director general al DHL Express România

DHL Express România are un nou director general începând cu data de 1 iulie 2020: Agnieszka Blas, care va conduce o echipă formată din peste 500 de angajaţi ce oferă servicii pentru aproape 6.000 de clienţi şi operează o reţea de 25 de centre de expedieri la nivel naţional.

Agnieszka Blas a ocupat anterior funcţii în top managementul DHL Express Polonia, fiind director operaţional în ultimii opt ani. S-a alăturat companiei încă din anul 2001 şi are experienţă în infrastructura operaţională şi procesele de vămuire.

“Cu o echipă de management puternică la nivel local, la care se adaugă experienţa pe care Agnieszka Blas o are în ceea ce priveşte procesele operaţionale şi având ca focus Oamenii, Creşterea şi Calitatea, sunt convins că DHL Express România este poziţionată bine pentru a accelera creşterea pe această piaţă importantă pentru Europa Centrală”, a declarat John Cornish, CEO DHL Express Central Europe.

La rândul său, Agnieszka Blas a spus: “Sunt mândră să preiau acest rol nou, alături de echipa DHL Express România. Aştept cu nerăbdare să ne dezvoltăm, să investim în continuare în angajaţii noştri şi să ne încântăm clienţii. Ştiu că echipa DHL este echipată cu tot ceea ce îi trebuie pentru a crea valoare”.

Fostul director general, Daniel Kearvell, care a condus operaţiunile DHL Express România în ultimii opt ani, a fost promovat în funcţia de VP Pricing DHL Express Europe.