Pleci în concediu cu ŠKODA ta? La Mega Auto – ŠKODA Iași beneficiezi de o verificare auto la preț promoțional

Perioada concediilor a sosit. Suntem atât de încântați de o săptămână sau două de relaxare totală, încât uităm lucruri esențiale, cum ar fi verificarea mașinii personale înainte de un drum lung, în caz că avem de gând să călătorim cu aceasta. Echipa de la Mega Auto – ŠKODA Iași s-a gândit deja la acest aspect și ți-a pregătit o verificare auto completă la un preț special.

Pentru a evita surprizele neplăcute în timpul concediului este necesar să verifici câteva componente esențiale ale mașinii tale, precum: presiunea anvelopelor, nivelul lichidelor, bateria, detectarea defectelor cu ajutorul unui tester, luminile față-spate, semnalizarea, avariile, roata de rezervă, sistemul de AC, ștergătoarele și sistemul de suspensie. Și, nu în ultimul rând, nu uita să te bucuri alături de cei dragi de momentele petrecute împreună, de restul se ocupă Mega Auto, dealerul tău ŠKODA în Iași.

Promoția este valabilă până la data de 31.07.2020

Pentru detalii și programări puteți apela numărul de telefon 0232.211.664 sau puteți trimite un e-mail la adresa office@megaauto.ro.

Află mai multe detalii accesând acest link: https://bit.ly/2CLquSN