Plăţile prin Apple Pay sunt disponibile pentru clienţii CEC Bank

CEC Bank, instituţia financiară cu cea mai extinsă reţea din România, lansează Apple Pay, o soluţie care transformă plăţile mobile, oferind uşurinţă în utilizare, securitate şi confidenţialitate.
Securitatea şi confidenţialitatea sunt la baza Apple Pay. Atunci când clienţii folosesc un card de debit sau de credit cu Apple Pay, datele cardului nu sunt stocate pe dispozitivul folosit, nici pe serverele Apple. În schimb, un număr unic criptat este asociat şi salvat într-un format criptat pe dispozitiv într-un cip securizat şi certificat (Secure Element).
Apple Pay este uşor de configurat, iar clienţii se pot bucura în continuare de toate avantajele şi beneficiile oferite de cardurile CEC Bank. Pentru plăţile în magazine, Apple Pay este compatibil cu modelele iPhone SE, iPhone 6 sau modelele mai noi şi cu Apple Watch.
Utilizarea Apple Pay este gratuită, atât în ţară, cât şi în străinătate, iar plăţile cu cardul, prin telefonul mobil sau Apple Watch, sunt realizate fără taxe sau comisioane. AGERPRES