Aplicația de închiriere de apartamente Milluu extinde inițiativa #LocuintePentruMedici și la Iași. Prin inițiativa #LocuintePentruMedici, Milluu pune, gratuit, la dispoziția medicilor și a personalului sanitar, aflați în linia întâi, în lupta cu COVID-19, apartamente și garsoniere în care aceștia să poată locui temporar, pe toată perioada stării de urgență.

Deși a fost lansată în urmă cu doar două săptămâni, inițiativa Milluu #LocuintePentruMedici are la dispoziție acum, gratuit, pentru medici și personalul din spitale peste 30 de spații de locuit, cu o capacitate totală de cazare de peste 50 de persoane.

,,Am primit, în cadrul inițiativei, în doar o săptămână, zeci de cereri din partea cadrelor medicale, atât din București, cât și din alte orașe. Mulți dintre solicitanți fac naveta, au acasă copii mici, părinți sau bunici pe care vor să îi protejeze. Pentru a le oferi un loc decent unde să își recapete energia și să revină la spital cu forțe proaspete, am decis să extindem programul la nivel național”, explică Florin Stoian, CEO la Milluu.

Începând de pe 13 aprilie,  aplicația Milluu devine disponibilă și la Iași. Proprietarii pot încărca, oricând, apartamentele sau garsonierele disponibile.

,,Deși aveam în plan să ne extindem în alte orașe cu Milluu, abia în a doua parte a anului, am simțit că este important să fim prezenți, acum, la Iași, oraș ce preia o mare parte din cazurile COVID-19 din regiunea Moldovei. Mă bucur că echipa de dezvoltare a reușit într-un timp atât de scurt, cu eforturi deosebite, să facă posibilă extinderea. Cererea pentru locuințe așteptăm să crească puternic în perioada următoare și, de aceea, este esențial să avem suficiente spații disponibile”, explică Florin Stoian, CEO la Milluu.

În Iași, inițiativa Milluu este susținută de Asociația CIVICA. ,,Criza prin care trecem ne forțează să facem un nou exercițiu de solidaritate. Cu toții trebuie să ne adaptăm, să oferim empatie, suport și siguranță celor aflați în dificultate. Prin acest parteneriat cu Milluu, dorim să continuăm eforturile depuse de comunitatea noastră de voluntari în ultimele 3 săptămâni și să sprijinim personalul aflat în linia întâi să își protejeze familia, prin utilizarea unei alte locuințe pe durata epidemiei. Le mulțumim partenerilor, donatorilor și voluntarilor care fac campania #LocuintePentruMedici posibilă„, declară Iulian Boia, Co-Fondator CIVICA.

Milluu încurajează proprietarii de apartamente și garsoniere disponibile să le ofere ca locuințe temporare medicilor și personalului sanitar aflați în linia întâi în lupta cu COVID-19, gratuit sau pentru o sumă modică.

Atât proprietarii, medicii, cât și personalul sanitar, care vor să participe la #LocuintePentruMedici pot contacta Milluu pe următoarele canale de comunicare:

Email: medici@milluu.com

https://www.facebook.com/milluuapp/

http://milluu.com/locuintepentrumedici

Telefon: 0799 141 587