Bankata.ro, platforma digitală și independentă de agregare completă a produselor financiare, a primit o finanțare de 180.000 euro pentru dezvoltarea și implementarea planului de afaceri.

Bankata.ro este o platformă digitală care analizează și compară în mod obiectiv toate produsele bancare disponibile clienților din România. Platforma include în prezent informații și analize despre carduri de credit, conturi de investiții, credite de nevoi personale, credite ipotecare și imobiliare, și urmează să adauge în portofoliu serviciile băncilor digitale și ale platformelor internaționale de plăți.

Compania Bankata.ro a fost lansată de Diana Seredenciuc și Andrei Perianu, doi antreprenori pasionați de industria financiară, cu peste 10 ani de experiență în banking și în managementul portofoliilor de investiții.

Echipa de fondatori a testat de-a lungul ultimilor ani toate produsele de creditare și de administrare a banilor și a ales să colaboreze pentru dezvoltarea platformei Bankata.ro doar cu parteneri financiari de încredere.

“Scopul nostru este să ajutăm românii să-și construiască portofolii financiare sănătoase prin adopția de produse care se potrivesc cel mai bine nevoilor financiare. Tot procesul de comparare și aplicare are loc din confortul casei, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la mai multe sucursale bancare pentru a găsi oferta potrivită. Noi analizăm beneficiile produselor financiare, dar verificăm și condițiile contractuale pentru a ne asigura că toți clienții noștri primesc toate informațiile de care au nevoie pentru a lua cea mai bună decizie”, a declarat Diana Seredenciuc, CEO Bankata.ro.

În perioada următoare, ca urmare a investiției atrase, echipa Bankata.ro se va concentra pe dezvoltarea unor noi parteneriate cu instituțiile financiare din România care au cele mai avantajoase oferte.

“În felul acesta, utilizatorii au acces la cele mai bune produse direct din platforma noastră. În același timp, ne dorim să comparăm noi produse, cum ar fi platformele independente de transferuri și schimburi valutare. Bankata.ro este construită să ofere o interacțiune dinamică bazată pe particularitățile consumatorilor, iar informațiile analizate sunt actualizate în mod constant și imparțial de către echipa noastră. Finanțarea din această rundă este direcționată în mod preponderent către dezvoltarea IT și spre investiții noi în marketing pentru a ne asigura o creștere rapidă și sustenabilă a platformei”, afirmă Andrei Perianu, COO Bankata.ro.