XCLUSIVERSE reprezintă un produs de pionierat ce reunește utilizatorii din web2 și web3 în realitatea extinsă mixtă, cu servicii în metaverse, la nivel global, după cum afirmă CEO-ul și cofondatoarea Florina Onețiu. Distincția câștigată reprezintă o recompensă a inovației și dezvoltării unui produs al viitorului, într-unul dintre cele mai efervescente huburi de tehnologie din lume, în Dubai, Emiratele Arabe Unite, cu o echipă formată din peste 50% români. „Ne onorează și ne bucură să primim acest premiu în România, ca o recunoaștere a valorii pe care noi o putem aduce în aplicarea noilor tehnologii în industria imobiliară. Această distincție marchează și un moment de referință pentru noi ca echipă și companie, în dezvoltarea unui produs care inaugurează un nou început în era tehnologiei viitorului. De asemenea, prin acest premiu, România se aliniază standardelor internaționale în ceea ce înseamnă digitalizarea industriei imobiliare și arată că țara noastră este pregătită să primească tehnologii noi și să ofere experiențe îmbunătățite consumatorilor și investitorilor din acest domeniu”, precizează Florina Onețiu. În plus, antreprenoarea româncă a reușit o performanță fără precedent cu acest produs: XCLUSIVERSE a intrat în Cartea Recordurilor, stabilind primul record mondial în care lumea reală și lumea virtuală și-au dat mâna, cu cele mai multe avataruri (2041) create la un eveniment fizic, timp de 12 ore, în cadrul seriei de conferințe BRAND MINDS, 2022.

Inspirația acestui moment unic, expertiza în noile tehnologii și aplicabilitatea lor în domeniul imobiliar au fost împărtășite participanților la workshopul „Coliziunea dintre lumea fizică și cea digitală și impactul acesteia asupra imobiliarelor”, pe care CEO-ul și cofondatoarea XCLUSIVERSE l-a susținut în cadrul Imobiliare.ro HUB 2023, eveniment care a precedat gala de premiere.

XCLUSIVERSE, care deține în prezent și certificarea ISO 27001 de procese tehnologice pentru standarde de înaltă calitate, este o companie de tehnologie, dedicată profesioniștilor din real estate pe care îi susține în procesul de scalare globală a businessurilor. Înființată în 2021, cu prima versiune tip MVP (minimum viable product) a platformei lansate în 2022, compania construiește produse și servicii în realitatea extinsă mixtă (virtuală și augmentată) pentru businessuri și companii de tip enterprise. XCLUSIVERSE deservește clienți din țări ca: Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Statele Unite ale Americii și România, fiind deja un adevărat „game-changer” pentru industria imobiliară.

Antreprenoare, pasionată de investiții în tehnologie și marketing lider de peste 20 de ani, Florina Onețiu spune că întotdeauna a fost orientată spre transformare și evoluție. Ca marketing consultant și expert, ea a lucrat cu peste 60 de clienți, companii și proiecte antreprenoriale, cu care a realizat performanță pe piața din România. Pe lângă experiența practică, Florina are o educație formală bogată, urmând programe educaționale de business destinate executivilor de top la unele dintre cele mai prestigioase școli de business din lume, ca Oxford University, Stanford University, Cornell University și Frankfurt Business School.