Platforma de educație prin conținut video Eduboom.ro vizează să aibă aproximativ 3 milioane de utilizatori la finalul anului 2024, comparativ cu 25.000 în prezent. Site-ul a fost lansat în noiembrie anul trecut și va putea fi utilizat gratuit până în septembrie 2021.

Platforma Eduboom.ro este susținută de o echipă de peste 50 de profesori de top din România și de o echipă de peste 200 de specialiști din Bulgaria.

Eduboom.ro oferă peste 1.200 de lecții video și mai mult de 800 de teste la Matematică și Limba și literatura română pentru elevii din clasele V-XII. Toate lecțiile și testele respectă programa școlară din România. Platforme are peste 25.000 de utilizatori care au vizualizat aproximativ 200.000 de lecții.

Până în aprilie anul viitor, Eduboom.ro pune la dispoziția utilizatorilor toate lecțiile necesare pentru clasele V-XII, conform programei școlare din România la Matematică, Limba și literatura română, Chimie, Fizică, Biologie, Geografie.

Misiunea noastră este să facem din învățare un proces interesant și pe înțelesul tuturor, iar succesul pe care l-am înregistrat în primul nostru an școlar în România ne dă încredere. Profesorii noștri sunt atent selectați dintre oameni cu expertiză solidă și devotați cauzei de îmbunătățire a educației din România. Ne bucură faptul că avem deja peste 25.000 de utilizatori, iar zilnic ni se alătură alți 700. Vom continua să dezvoltăm platforma, prin numărul de lecții și de materii abordate, și să-i asigurăm o creștere sustenabilă în viitor, contribuind, astfel, la modernizarea educației din România”, declară Darin Madzharov, fondator Eduboom.

Eduboom a fost lansată în 2012, în Bulgaria, unde a devenit cea mai mare platformă pentru educație, fiind folosită în peste 70% din școli. În Bulgaria, platforma are peste un milion de utilizatori și conține peste 17.000 de lecții video. Aceasta a fost distinsă cu peste 30 de premii pentru calitatea serviciilor furnizate.

În noiembrie anul trecut Eduboom s-a extins în România, luna aceasta s-a lansat în Spania și în Italia. În fiecare țară lecțiile sunt în limba țării respective și respectă programa școlară locală.