PiatraOnline lansează un proiect pentru tinerii pasionați de artă decorativă și design de interior

Iubitorii de arhitectură, decorațiuni și design interior care visează să-și împărtășească pasiunea pe un blog personal, au acum ocazia, o dată cu aniversarea de 10 ani, când PiatraOnline lansează o provocare pentru tinerii pasionați de artă decorativă oferind 10 bloguri „la cheie”.

Sub conceptul 10DesignBlog, PIATRAONLINE pune la dispoziție câte o platformă online designerilor de interior și arhitecților care se află la început de drum sau tuturor celor pasionați de acest domeniu.

„După 10 ani de proiecte frumoase realizate împreună cu cei mai buni designeri și arhitecți, PIATRAONLINE caută 10 idei de blog pe care să le premieze cu tot suportul necesar lansării în blogosferă. De la alegerea unui nume inspirat pentru blog, până la workshop-uri de design, copywriting și artă fotografică, plus un eveniment de premiere dedicat exclusiv celor 10 câștigători. Credem cu tărie că este important ca majoritatea arhitecților și designerilor să aibă o platformă unde să se poată mândri cu talentul creativ și să-și dezvolte un portofoliu puternic”, susține Mariana Brădescu-Constantinescu, fondatorul proiectului 10DesignBlog.

Pentru a se înscrie în campanie, cei interesați sunt rugați să acceseze http://10designblog.piatraonline.ro/ și să urmeze pașii din formular.

Perioada de înscriere are loc în intervalul 10 februarie – 10 martie 2017, urmând ca fericiții câștigători să fie desemnați până pe 10 aprilie 2017. Cei 10 finaliști vor fi premiați în cadrul evenimentului de aniversare a 10 ani de PIATRAONLINE ce va loc în luna mai. Juriul este format din Elis Popescu, arh. Eduard Baicu, arh. Hamid Nicola Katrib şi Mariana Brădescu-Constantinescu.