În următorii 7 ani se anticipează extinderea pieței globale a sistemelor de automatizare a farmaciilor, fapt ce va duce la  creșterea achizițiilor și fuziunilor, precum și la creșterea numărului de colaborări între companii pentru îmbunătățirea calității producției.

Rapoartele de cercetare a piaței privind automatizarea farmaciilor, le permite analiștilor, cercetătorilor de piață, profesioniștilor din industrie și antreprenorilor să evalueze tendințele pieței, factorii de creștere, constrângerile, provocările și proiecțiile piețelor în tendințe actuale.

Cererea în creștere pentru echipamente care reduc erorile farmaceutice, conduce la extinderea pieței globale de automatizare a farmaciilor. În plus, piața globală pentru automatizarea farmaciilor se extinde din cauza îmbătrânirii populației, a creșterii utilizării echipamentelor automate și a apariției noilor tehnologii. Creșterea costurilor pentru asistența medicală va alimenta expansiunea și creșterea pieței globale de automatizare a farmaciilor în perioada următoare.

 

Citiți articolul integral pe platforma specializată FarmaciaViitorului.ro