Peste 40 de designeri îşi prezintă colecţiile la Romanian Fashion Philosophy

Peste 40 de designeri din întreaga lume îşi vor prezenta colecţiile la Romanian Fashion Philosophy AW17/18, care se desfăşoară începând de marţi până vineri la Palatul Bragadiru din Bucureşti.

Între designerii care îşi vor prezenta colecţiile se numără Mirela Diaconu, Gina Caş, Alexandra Calafeteanu, Mineli, Răzvan Vâlceanu, Catch Michelle şi designeri de top din SUA, Italia, Portugalia, Spania, Rusia, Moldova, Arabia Saudită, Turcia. Vedeta evenimentului va fi Agatha Ruiz de la Prada, care îşi va prezenta colecţia în ultima zi a evenimentului.

Cea de a doua ediţie a Romanian Fashion Philosophy va fi deschisă cu o colecţie realizată de studenţii de la UNArte şi coordonată de Venera Arapu.

Evenimentul este dedicat tinerilor designeri şi concursului special organizat pentru ei – Romanian Fashion Design Talent Competition -, supervizat de membrii clusterului Romanian Textile Concept. Studenţi şi absolvenţi ai facultăţilor de modă din Bucureşti, Cluj, Oradea sau Iaşi, dar şi ai unor organisme private din Capitală îşi vor prezenta cele mai noi colecţii, lucrările fiind analizate de un juriu format din critici de modă şi de personalităţi ale modei româneşti şi internaţionale, respectiv preşedintele Romanian Textile Concept, Sara Wechster, directorul departamentului de modă din cadrul UNArte, Unda Popp, fondatorul Fashion Channel Italia, Marzio Nocera, şi fondatorul Fashioninsider.com şi preşedinte de onoare al RFP, Marcellous Jones.

Cea de a doua ediţie Romanian Fashion Philosophy va fi transmisă, în direct, de Fashion Channel şi Fashioninsider Magazine. AGERPRES