Peste 20.000 de specialişti din panificaţie şi HoReCa, aşteptaţi la Expoziţia GastroPan 2016 de la Târgu Mureş

GastroPanPeste 20.000 de specialişti din panificaţie şi HoReCa (hoteluri, restaurante şi cantine) sunt aşteptaţi la Expoziţia GastroPan, care va avea loc anul viitor la Târgu Mureş, în perioada 7-9 aprilie, a anunţat revista Brutarul-Cofetarul, organizatorul manifestării.

“Mai mulţi furnizori importanţi de echipamente, ingrediente şi tehnologii pentru sectoarele de panificaţie, cofetărie şi HoReCa şi-au rezervat deja standurile la cea de-a opta ediţie GastroPan, cea mai mare expoziţie internaţională de profil organizată în ţara noastră. Expozanţii îşi rezervă locurile din timp, asigurându-şi astfel cele mai bine poziţionate standuri în cadrul evenimentului”, susţin organizatorii, care estimează o participare de peste 20.000 de specialişti la ediţia de anul viitor.

Potrivit acestora, în cele trei săli ale Centrului Expo President din Târgu Mureş furnizorii români şi străini vor expune cea mai mare gamă de echipamente, ingrediente, soluţii şi tehnologii pentru afacerile din domeniu şi că judecând după suprafaţa generoasă a standurilor rezervate până în prezent, organizatorii se aşteaptă ca vizitatorii să aibă parte de programe demonstrative la majoritatea standurilor.

Organizatorii susţin că suprafaţa medie a standurilor GastroPan a crescut continuu de la an la an, ceea ce indică importanţa majoră acordată de furnizori participării active la acest eveniment.

La ediţia din acest an a Expoziţiei GastroPan de la Târgu Mureş, desfăşurată în perioada 19-21 martie, au venit 21.147 specialişti şi antreprenori, iar 132 de expozanţi din 24 de ţări au avut standuri în cadrul manifestării. AGERPRES