premiumpeople_tgmures1PremiumPeople Business Cocktail – cel mai mare program național de comunicare și networking dedicat mediului de afaceri din România a ajuns pe 12 noiembrie 2015 la Tg. Mureș. Restaurantul Hotelului Plaza a fost gazda primei întâlniri PremiumPeople din oraș. Într-o atmosferă relaxată, prielnică noilor contacte dar și discuțiilor între vechi cunoștințe, peste 120 lideri din mediul de afaceri mureșean și județele limitrofe au avut ocazia de a interacționa direct și de a identifica oportunități noi de colaborare.

În cadrul evenimentului, participanții au putut admira cel mai nou model BMW 730d, proaspăt lansat la nivel mondial și prezentat la Tg. Mureș de partenerii de la Autotransilvania.

Programul PremiumPeople Business Cocktail se derulează din anul 2012 și se adresează managerilor din toate domeniile de activitate. Scopul programului este exclusiv promovarea naţională şi realizarea de contacte de afaceri. Cele 17 ediții organizate până în prezent au adus în program peste 2.500 manageri și persoane de decizie din companii românești și multinaționale. În anul 2015 Programul PPBC s-a desfășurat la Iași, Suceava – Botoșani, Cluj, Timișoara – Arad, Constanța, București, Ploiești și Brașov.

Calitatea evenimentului Premium People Business Cocktail Mureș fost susținută de Partenerii Vodafone România, Autotransilvania, Brikston Construction Solutions, Focality, Regina Maria, Casa de Vinuri Cotnari, Art Georgies și Rotary District 2241.

Platforma Premium People România este dezvoltată de Oameni şi Companii, societate specializată în comunicare directă, networking profesional şi managementul relaţiilor de afaceri. Prin intermediul a 6 platforme online şi a peste 100 de evenimente specializate, Oamenii şi Companii oferă anual soluţii de comunicare directă cu peste 25.000 de manageri şi lideri de opinie din diferite domenii de activitate.

premiumpeople_tgmures2