PepsiCo va lansa telefoane mobile și accesorii în China

pepsi-coProducătorul de băuturi răcoritoare PepsiCo a anunțat că lucrează cu un partener pentru a lansa o linie de telefoane mobile și accesorii în China în următoarele luni.

Un purtător de cuvânt a precizat însă că PepsiCo nu intenționează să intre pe piața operațiunilor de producție a telefoanelor mobile. “Disponibil doar în China, acest efort este similar cu cel al altor produse sub licența Pepsi lansate recent la nivel global, care includ articole de îmbrăcăminte și accesorii”, a spus purtătorul de cuvânt. Acesta nu a dezvăluit identitatea partenerului cu care va lucra Pepsi și nici alte detalii cu privire la viitorul telefon.

Portalul de Internet Mobipicker a fost primul care a dezvăluit că PepsiCo va lansa un smartphone, denumit Pepsi P1, în data de 20 octombrie. Potrivit Mobipicker, viitorul telefon va avea un display de 5,5 inch, o cameră frontală de 5 megapixeli și una dorsală de 13 megapixeli, un procesor de 1,7 GHz și un spațiu de stocare de 16GB.

PepsiCo are o gamă variantă de licențe în mai multe categorii de produse. Anul trecut, compania a încheiat parteneriate cu producătorul danez de echipamente stereo și TV Bang & Olufsen, precum și cu producătorul italian de încălțăminte Del Toro pentru o gamă de produse destinate campaniei sale pe segmentul fotbalului. AGERPRES