PEPCO anunță deschiderea magazinului cu numărul 300 din România

PEPCO România, prezent pe piața locală de 5 ani și jumătate, a inaugurat magazinul cu numărul 300 în Pitești – Bascov, județul Argeș. Deschiderea recentă confirmă faptul că PEPCO este retailerul cu cea mai rapidă expansiune, atât la nivel local, cât și ca grup, la nivel european.

Strategia de extindere a PEPCO este una de succes și fără precedent în acest segment de activitate. Din dorința de a fi cât mai aproape de clienți, PEPCO a deschis magazine și în localități cu mai puțin de 20.000 de locuitori, iar în acest moment retailerul are o vasta acoperire națională, cu cel puțin câte un magazin în fiecare județ din țară.

Conform cifrei de afaceri, PEPCO România este cel mai mare retailer de Fashion, dar și lider de piață pe segmentul hainelor pentru copii. Aceste aspecte, corelate cu cercetările de marketing arată că strategia companiei este apreciată de către clienți care aleg să viziteze magazinele PEPCO tocmai datorită proximității și raportului calitate-preț echitabil.

“Secretul care a făcut posibilă ascensiunea fulminantă pe piața locală este strategia consistentă și sprijinul neprețuit primit din partea grupului PEPCO, unde o echipă centrală extrem de competentă a avut grijă să ne ofere tot know how-ul necesar. Acest lucru a fost dublat de eforturile unei echipe locale compusă din oameni extrem de ambițioși, care nu și-au impus limite. Nu putem uita nici de partenerii noștri, fără de care nu am fi reușit să ajungem unde suntem – aceștia au răspuns întotdeauna rapid nevoilor noastre și au livrat la standarde foarte înalte”, spune Anca Radu, Director Operațional PEPCO România.