Microsoft Teams este o platformă, un hub pentru munca în echipă, care depășește cu mult chatul, întâlnirile și apelurile. Pentru a reduce distragerea atenției și a îmbunătăți modul în care lucrează oamenii, organizațiile doresc să adune într-un singur loc uneltele existente la locul de muncă, fie că sunt construite de Microsoft, ISV sau construite de organizație. Acest lucru permite accesul la informații și instrumente disponibile în mod transparent și reduce timpul de comutare între aplicații.

Pe 4 decembrie te așteptăm alături de noi să afli totul despre platforma Teams. În cele 2 ore de workshop, Nic Vasiliu, Technology Solutions Professional la Microsoft, îți va oferi sfaturi și trucuri despre instrumentele de colaborare.

Informații suplimentare despre agenda evenimentului și formularul de înscriere sunt disponibile aici. Evenimentul se va desășura în limba engleză.

Oameni și Companii este partener de comunicare al Modern Work Series: Teams Meetings, Calling, and Devices Workshop Invitation.