Cea de-a treia ediție a Zilelor Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie” Tîrgu Neamț are loc pe 25 și 26 octombrie, la Casa Arcașului. Lucrările științifice vor fi orientate spre patologiile abordate de specialiștii din spital, având în același timp în vedere interdisciplinaritatea și comunicarea de informații de actualitate, alături de prezentarea de studii de caz.

Alocutorii, personal medical și auxiliar din spital, dar și invitați din alte unități sanitare, vor susține prezentări care includ secțiunile medicină internă, obstetrică-ginecologie, chirurgie generală, boli infecțioase, cardiologie, reumatologie și pediatrie. În plus, vor fi abordate și domeniile acoperite de ambulatoriul Spitalului, cum ar fi gastroenterologie, diabet, ortopedie, endocrinologie sau pneumologie.

Conferința este creditată de Colegiul Medicilor cu 12 puncte EMC și de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România cu 12 puncte.

Evenimentul se bucură de sprijinul Primăriei Tîrgu Neamț, al Sindicatului Sanitas, dar și al sponsorilor: Multi Cleaning System, Clini-Lab, Klintensiv, Ortopedica, Casa Arcașului, Cattaleya Events Hall, Ikosar, D&P Trust, Casa Afetelor, Pizzeria Venezia, Sunwave Pharma, USP, TZMO.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul evenimentului – www.zilelespitaluluitirguneamt.ro.