Paul Barnett a fost numit Președinte al companiei Ursus Breweries

Paul Barnett a fost numit Președinte al companiei Ursus Breweries, poziție pe care o va ocupa din luna iunie 2021. În același timp, Dragoș Constantinescu este promovat în rolul de Managing Director al diviziei care include Germania, Austria, Cehia și Slovacia, parte din grupul Asahi Europe & International.

Paul Barnett aduce cu sine o experiență comercială vastă dobândită în roluri precum vice-președinte de vânzări în cadrul sucursalei Asahi Europe & International din Cehia, șef al departamentului european de shopper marketing la SABMiller (Elveția), director regional de vânzări Asia Pacific la Johnson & Johnson (Singapore) și numeroase alte poziții din departamentele de vânzări, deținute în cadrul companiilor Johnson & Johnson și Nestlé în Australia. Barnett a fost director general al Asahi Brands Europe (cu sediul în Republica Cehă), poziție din care a condus cu succes afacerile de export și a contribuit la creșterea acestora.

„Mă simt onorat să preiau rolul de Președinte al Ursus Breweries și să mă alătur unei echipe de profesioniști, a căror dedicare se citește în performanța foarte bună de până acum a companiei de bere numărul 1 în România. Sunt nerăbdător să duc mai departe proiectele și inițiativele existente, precum și să dezvoltăm împreună unele noi, la care să contribui prin experiența dobândită până acum în vibranta industrie a berii”, a declarat Paul Barnett.

După mai bine de doi ani în rolul de Președinte al Ursus Breweries și Managing Director Asahi Breweries Romania & Hungary, Dragoș Constantinescu este promovat ca Managing Director al diviziei care include Germania, Austria, Cehia și Slovacia, parte din grupul Asahi Europe & International.

„Mă bucur să am oportunitatea de a conduce divizia de business care include Cehia, Slovacia, Germania și Austria, din grupul Asahi Europe & International. Sunt totodată mândru de echipa din România și de ceea ce  am reușit să realizăm împreună. Le mulțumesc colegilor mei pentru pasiunea și dedicarea cu care lucrează în fiecare zi. Sunt convins că Ursus Breweries va avea și de acum încolo rezultate excelente și că experiența lui Paul va contribui la acestea”, a declarat Dragoș Constantinescu.